U" Cluj a ratat dramatic cistigarea Cupei Challenge.

Una calda si alta rece in familia Amariei. In timp ce Carmen cistiga Liga Campionilor cu Slagelse, Anca, sora mai mica, legitimata la Universitatea Jolidon Cluj, scapa printre degete Cupa Challenge.

Handbalistele de la Cluj au fost la doar zece secunde de cistigarea, in premiera, a trofeului continental, dupa ce au fost invinse, cu scorul de 21-30 (11-17), de HC Naisa Nis. Desi plecasera in Serbia la adapostul unui avantaj de noua goluri, 32-23, elevele lui Gheorghe Covaciu nu au stiut sa gestioneze rezultatul, pierzind cupa in favoarea echipei din Nis, care a marcat mai multe goluri in deplasare.

Principalele marcatoare au fost Popovici, cu 10 goluri, pentru Naisa, respectiv Senocico, cu 7 goluri, pentru U" Jolidon.

Am ratat o cupa pe care am avut-o in mina. Nu pot sa cred cum s-a naruit totul. Ma bucur insa ca am ajuns pina aici si sper ca, in sezonul viitor, sa aducem trofeul la Cluj", a spus, dupa meci, antrenorul Gheorghe Covaciu. Clujencele au pierdut nu doar trofeul, ci si cei 20.000 de euro promisi drept recompensa de conducerea clubului.