Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va organiza o licitatie pentru contractarea de carburanti, bonuri valorice de carburanti si alte produse petroliere, contract cu o valoare estimata de 97,47 milioane de lei (aproximativ 29,8 milioane de eu
Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va organiza o licitatie pentru contractarea de carburanti, bonuri valorice de carburanti si alte produse petroliere, contract cu o valoare estimata de 97,47 milioane de lei (aproximativ 29,8 milioane de euro), cu TVA inclus. Cantitatea estimata este 27.913 tone si 107.000 litri, potrivit anuntului de organizare a licitatiei. Contractul va fi atribuit in urma unei licitatii deschise, criteriul de departajare fiind cel mai mic pret. Termenul limita pentru depunerea cererilor si accesul la documente este 12 iulie. RATB, detinuta de municipalitatea Bucuresti, a anuntat ca va cumpara, pana la finele lunii iunie 2009, 500 de autobuze noi pentru care va plati o suma estimata la 447 milioane de lei (134 milioane de euro), prin licitatie la care vor avea dreptul sa participe doar firme cu un nivel mediu al afacerilor de minim 300 milioane euro in ultimii trei ani. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.