Antrenorul echipei de handbal feminin "U" Jolidon Cluj  
Tehnicianul Gheorghe Covaciu a reusit o performanta unica in istoria sporturilor de echipa din judetul Cluj, calificarea in premiera in finala unei importante competitii cont
Antrenorul echipei de handbal feminin "U" Jolidon Cluj  
Tehnicianul Gheorghe Covaciu a reusit o performanta unica in istoria sporturilor de echipa din judetul Cluj, calificarea in premiera in finala unei importante competitii continentale. Mai mult, Universitatea Jolidon Cluj avea sanse foarte mari pentru a cuceri trofeul pus in joc, Cupa Challenge la handbal feminin, dupa ce elevele lui Covaciu au invins in prima mansa a finalei, cu scorul de 32-23, echipa sarba HC Naisa. La adapostul diferentei confortabile de noua goluri, clujencele au putut aborda in liniste mansa secunda, disputata aseara, la Nis. Pentru traseul din acest an al echipei "U" Jolidon in Cupa Challenge, dar si pentru contributia sa la dezvoltarea handbalului clujean, Jurnalul National il declara pe antrenorul Gheorghe Covaciu "Omul Zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.