Cnadianul Owen Hargreaves, devenit intre timp englez cu acte an regula, dar si cel mai bun fotbalist al Angliei in 2006, s-a repatriat. Nu la Chelesea miliardarului Abramovici , ci la Manchesterul lui Sir Ferguson. In Schimb, bavarezi l-au inre

Cnadianul Owen Hargreaves, devenit intre timp englez cu acte an regula, dar si cel mai bun fotbalist al Angliei in 2006, s-a repatriat. Nu la Chelesea miliardarului Abramovici , ci la Manchesterul lui Sir Ferguson. In Schimb, bavarezi l-au inregimentat pe Robben de la Chelsea. Potrivit Spiegel online, Bayern Munchen si Manchester United au ajuns la un acord in privinta valorii de transfer care atinge 25 de milioane de euro, adica cel mai mare transfer din istoria Bundesligii. Mijlocasul in varsta de 26 de ani, numit "jucatorul englez al anului 2006" , era dorit de mai multe luni de Manchester United, care ar fi oferit pana la 30,4 milioane de euro pentru a-l transfera in perioada de mercato din iarna. Insa, aceasta suma nu a reusit sa-i induplece pe oficialii bavarezi sa-l lase pe Hargreaves sa plece.Aflat la cel mai negru sezon din ultimii 20 de ani, Bayern nu a stat cu mainile in san. The Observer sustine ca Robben, jucatorul olandez de la Chelsea, va fi transferat la Bayern Munchen dupa ce germanii il vor vinde pe Hargreaves la Manchester. Jurnalul britanic avanseaza suma de 25 de milioane de euro pentru achizitionare jucatorului olandez. In trei sezoane la Chelsea, Robben nu a evoluat decat in 51 de meciuri ca titular, fiind afectat de numeroase accidentari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.