Prima zi de week-end a scos un numar mare de bucuresteni in strada, in ciuda vremii mohorate. Oamenii nu s-au inghesuit la urne, ci la competitia auto de la Palatul Parlamentului. Fata de ziua precedenta, bolizii au atras si a

Prima zi de week-end a scos un numar mare de bucuresteni in strada, in ciuda vremii mohorate. Oamenii nu s-au inghesuit la urne, ci la competitia auto de la Palatul Parlamentului. Fata de ziua precedenta, bolizii au atras si atentia VIP-urilor, care si-au facut aparitia in tribune. Dupa vot, premierul Tariceanu a venit insotit de foste glorii ale automobilismului romanesc, iar primarul general, Adriean Videanu, a facut un tur pe la boxele echipelor FIA GT3, alaturi de Hartmut Meyer, organizatorul evenimentului Bucharest Challenge 2007.


CONCURS. Motoarele puternice au rasunat pe circuit in prima cursa de Formula 3 britanica. Estonianul Marko Asmer, cu un bolid Dallara F307 Mercedes HWA, a castigat competitia. "Cursa nu a fost atat de fantastica, dar circuitul este foarte rapid si mi-a placut foarte mult. Romanii au facut un lucru deosebit cu acest circuit", a declarat Asmer. Asta desi unii participanti au afirmat ca Bucharest Ring este singurul traseu din Europa pe suprafata caruia se afla guri de canalizare.  CAINE PE PISTA. Cursa din cadrul Campionatului European FIA GT 3 a fost marcata de un incident. Pilotii au fost opriti pentru scurt timp din goana spre linia de sosire dupa ce un caine a inselat vigilenta agentilor de paza si a patruns pe circuit. Competitia GT 3 a fost castigata de echipajul Ian Khan/Stephane Daoudi (JMB Racing Ferrari).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.