Cine si-a inchipuit ca dupa referendumul din 19 mai se va pogori linistea peste Romania inseamna fie ca e turist pe aceste meleaguri, fie ca n-a inteles nimic din ceea ce se intampla in tarisoara asta. Chiar primele declaratii dupa referendum ale ved
Cine si-a inchipuit ca dupa referendumul din 19 mai se va pogori linistea peste Romania inseamna fie ca e turist pe aceste meleaguri, fie ca n-a inteles nimic din ceea ce se intampla in tarisoara asta. Chiar primele declaratii dupa referendum ale vedetelor de pe Dambovita si Colentina ne arata ca razboiul nu numai ca nu s-a terminat, dar, putem spune, abia de-acum inainte incepe cu adevarat. E un razboi pe viata si pe moarte pentru puterea din Romania, un razboi care n-are absolut nici o legatura cu poporul roman, popor cu care politicienii nostri stau de dimineata pana seara in gura. Incet-incet, poporul s-a decuplat de la politica alesilor sai, si acestia din ce in ce mai putini. Nici unul dintre ei nu va mai intruchipa intr-o Romanie moderna si europeana aspiratiile poporului roman. Demagogia si populismul i-a indepartat pe oameni de politica si politicieni, milioane de romani alegand strainatatea. Romania lor a inceput de mult sa nu mai aiba nici o legatura cu Romania noastra. Si, mai ales, Romania noastra sa nu mai depinda de Romania lor. Astfel incat, la urmatoarele alegeri, oricand ar fi ele, politicienii sa se intoarca acasa cu urnele din ce in ce mai goale. Si, atunci, o voce din off va anunta: "Atentie, se inchid usile la poporul roman. Urmeaza haul, cu peron pe oricare parte!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.