Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a cerut ministrului Agriculturii, liberalul Decebal Traian Remes, sa depuna plingere penala impotriva fostului ministru Gheorghe Flutur (PLD), pentru raportari false referitoare in principal la Agentia de Plati, au
Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a cerut ministrului Agriculturii, liberalul Decebal Traian Remes, sa depuna plingere penala impotriva fostului ministru Gheorghe Flutur (PLD), pentru raportari false referitoare in principal la Agentia de Plati, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale. "Premierul e suparat de mai mult timp din cauza situatiei din agricultura si considera ca, daca fostul ministru Flutur ar fi prezentat anumite date in mod corect, atunci multe dintre probleme ar fi fost evitate. Plingerea penala e un gest extrem prin care seful Guvernului doreste ca persoanele considerate vinovate de aceasta situatie sa raspunda", au afirmat sursele citate. Gestul premierului nu trebuie tratat ca unul electoral, ci de incadrare clara a raspunderii, au precizat sursele. Contactat de MEDIAFAX, Remes nu a dorit sa comenteze.

Premierul l-a acuzat de mai multe ori pe fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur ca datele raportate de acesta privind agentiile operationale ale APIA au fost false si au indus in eroare. (M.F.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.