Veritabile talente la "Nationala de Rock"
Miercuri a avut loc la Casa de Cultura a Studentilor "Grigore Preoteasa" din Bucuresti preselectia concursului "Nationala de Rock", adresat chitaristilor din tara cu varsta cuprinsa intre 16 si 22 de ani, la initiativa cunoscutului virtuoz al acestui instrument, Adi Manolovici. Dintre cei care s-au prezentat, multi sositi din mai toate colturile tarii, doar 16 au trecut de preselectie, test constand in subiecte de teorie, tehnica si improvizatie, majoritatea acestora fiind din Capitala. Cel care a impresionat cel mai mult juriul a fost Costin Gambir care a obtinut 128 de puncte din 150 posibile. I-am mai remarcat pe Alexandru Mihai (127p), Claudiu Ursache (125p), Andrei Sora (124p) si Andrei Manea (121p). Oricum, competitia finala, care va avea loc in 25 mai la aceeasi locatie si care va consta intr-un test de interpretare (solo sau cu trupa proprie), se anunta destul de stransa. Ca partener media al acestui eveniment, ziarul nostru incurajeaza toti competitorii, mai ales ca se dovedeste ca nivelul viitorilor chitaristi de rock este foarte ridicat. (B.C.)
Chirila poate canta melodiile Vama Veche
Fostii membri ai trupei Vama Veche au solicitat, in instanta, sa i se interzica solistului Tudor Chirila sa interpreteze melodiile formatiei, cerere care a fost respinsa, ieri, de catre Tribunalul Bucuresti. Liviu Manescu, Traian Pascu Balanescu si Razvan Lupu l-au dat in judecata pe Tudor Chirila, cerand, prin ordonanta presedintiala, sa i se interzica solistului sa mai interpreteze melodii din repertoriul formatiei sau sa le difuzeze. Avocatii lui Tudor Chirila au declarat, in fata instantei, ca solistul nu are nimic impotriva ca inclusiv fostii sai colegi sa interpreteze melodiile formatiei Vama Veche. Pe rolul Tribunalului Bucuresti exista un proces in care cei trei fosti membri Vama Veche au formulat o serie de pretentii banesti. Formatia Vama Veche s-a destramat in toamna anului trecut, cu doar cateva zile inainte de a implini zece ani de la infiintare. (Mediafax)
Admiratoare pusa sub acuzatie
O admiratoare a Sandrei Bullock a fost pusa sub acuzatie pentru vatamare corporala si hartuire, dupa ce a incercat sa-l calce cu masina, in urma cu o luna, pe sotul actritei.