Soferul bulgar care a fost prins joi, la Arad, cand incerca sa scoata din tara peste 51 de kilograme de heroina, drogurile fiind ascunse in roata de rezerva a TIR-ului, a sustinut in fata anchetatorilor ca nu stia nimic despre prezenta stupefiantelor
Soferul bulgar care a fost prins joi, la Arad, cand incerca sa scoata din tara peste 51 de kilograme de heroina, drogurile fiind ascunse in roata de rezerva a TIR-ului, a sustinut in fata anchetatorilor ca nu stia nimic despre prezenta stupefiantelor si ca nu face parte din vreo retea internationala. Cetateanul bulgar L.L.B., in varsta de 42 de ani, a fost audiat preliminar de procurorii DIICOT Arad, joi seara, dupa care a fost trimis la DIICOT Bucuresti, care conduce ancheta in acest caz. "La discutiile preliminare, soferul a sustinut ca nu stia nimic despre heroina gasita in roata de rezerva si ca nu este traficant", a declarat procurorul DIICOT Arad Codrin Miron. Potrivit Mediafax, TIR-ul destinat transportului de autoturisme a fost retinut in custodia Politiei de Frontiera Arad, fiind trimis intr-un garaj de la Curtici. Autotrenul va ramane aici pana la finalizarea cazului in instanta. Procurorul Codrin Miron a mai declarat ca soferul bulgar va fi acuzat de trafic international de droguri de mare risc si de introducerea si scoaterea din tara de droguri de mare risc, fapte pentru care risca intre 10 si 25 de ani de inchisoare. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.