Un studiu facut timp de doi ani de un institut medical din India a scos la iveala ca barbatii indieni sunt mai putin dotati de mama-natura. Astfel, indienii au probleme cu folosirea prezervativelor in timpul actului sexual din cauza ca


Un studiu facut timp de doi ani de un institut medical din India a scos la iveala ca barbatii indieni sunt mai putin dotati de mama-natura. Astfel, indienii au probleme cu folosirea prezervativelor in timpul actului sexual din cauza ca acestea sunt prea mari pentru dimensiunile organelor lor genitale. In medie, penisurile indienilor sunt cu 3-5 centimetri mai mici decat dimensiunile standard ale prezervativelor. Studiul a fost facut pe un esantion de 1.200 de barbati, care au trecut prin mai multe teste de specialitate. Concluzia studiului a fost ca 60% dintre indieni au penisul mai mic decat prezervativele. "Cei mai multi dintre voluntarii care au participat la studiu ne-au marturisit ca se simt extrem de jenati atunci cand, in timpul actului sexual, sunt nevoiti sa-si puna prezervativ, fiindca acesta este mult mai larg decat penisul", a explicat doctorul indian Chander Puri. Sebastian Rusu, director de marketing al "Durex" Romania, ne-a explicat ca prezervativele sunt de mai multe dimensiuni, cea mai mica fiind de 52 mm in diametru, iar cea mai mare de 56 mm, dar ca lungimea este standard, de 20,5 centimetri.
Englezii, cei mai tari in penis
Statisticile recente arata ca englezii au cel mai mare penis - de 26,67 cm, dar si cel mai mic, de 6,98 cm. Barbatii din Germania sunt si ei in frunte, cu penisuri lungi de 21,59 de cm, si mici de 8,89 de centimetri. Danezii sunt pe locul trei, cu organe sexuale lungi de 20,32 cm, dar si de 12,7 cm. Americanii sunt si ei destul de bine dotati, cu penisuri lungi de 19,68 de centimetri. Printre cei mai putin dotati de natura se afla francezii si suedezii, cu "doar" 19,6 centimetri. Pe de alta parte, grecii sunt cei mai satisfacuti din punct de vedere sexual si cei care fac amor cel mai des - in medie, de 164 de ori pe an. La cealalta extrema se afla japonezii, care intretin relatii sexuale de 48 de ori pe an, in medie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.