Fostul manager general al FC Steaua a declarat ieri pentru Sport.ro ca i-ar fi placut sa colaboreze cu finantatorul Adrian Porumboiu la FC Vaslui daca distanta fata de Bucuresti, unde este stabilit, n-ar fi fost atat de mare. Meme a mai spus ca nu
Fostul manager general al FC Steaua a declarat ieri pentru Sport.ro ca i-ar fi placut sa colaboreze cu finantatorul Adrian Porumboiu la FC Vaslui daca distanta fata de Bucuresti, unde este stabilit, n-ar fi fost atat de mare. Meme a mai spus ca nu s-a inteles nici cu Unirea Urziceni, echipa antrenata de Dan Petrescu.
"Nu am semnat absolut nimic cu Unirea, nu este adevarat. Sunt liber ca pasarea cerului! Este reconfortant sa aud ca Porumboiu de la Vaslui are o parere atat de buna despre mine, am vorbit cu el, mi-ar fi facut o deosebita placere sa colaboram, dar mi-ar fi foarte greu sa activez la o distanta asa mare, eu fiind stabilit in Bucuresti. Altfel, as fi luat in calcul o colaborare cu dansul. Imi face o deosebita placere sa lucrez cu Dan Petrescu, insa nici nu m-am hotarat macar daca voi mai activa la vreun club", a spus Stoica. Fostul manager general al FC Steaua a mentionat ca saptamana viitoare va merge la Atena sa urmareasca finala Ligii Campionilor dintre Liverpool si Milan, dupa care va lua o hotarare in privinta viitorului sau. El a negat ca ar fi vorbit cu Gigi Becali si ca acesta l-ar fi sfatuit sa aleaga Urziceniul. "Daca sunt capabil sa iau o echipa de provincie si s-o duc in cupele europene? N-am mai facut-o? Impreuna cu Marius Stan am dus Otelul in Cupa UEFA, singurul club din provincie care a avut doua participari consecutive in aceasta competitie. Daca este posibil sa merg la Urziceni? Bineinteles ca e posibil, e posibil orice, sa urmez o cariera ca agent FIFA sau sa accept una din multiplele oferte primite de la televiziuni. Sa ma intorc la Steaua nu e posibil, sub nici o forma", a spus Stoica. Acesta a mai spus ca nu vrea sa mai comenteze ce se intampla la Steaua, dupa ce Gigi Becali a dezvaluit motivul demiterii sale. "Voiam sa dezvolt echipa aducand jucatori straini de top-class. Consider ca Elton este un jucator de top-class. Daca antrenorul are alta parere si considera ca nu trebuie sa-l foloseasca sau daca patronul considera ca Elton nu are loc in primul 11, este alta poveste. Nu mai am legatura cu Steaua, nu vreau sa mai fac aprecieri asupra parcursului ei de acum inainte. Steaua e un capitol incheiat. Ca am fost arogant sau nu, conteaza prea putin. Acordul de transfer e una, contractul de consultanta e alta. Nu are nici o legatura, se leaga doar prin faptul ca persoana careia ii apartine firma de consultanta este aceeasi care l-a crescut si l-a adus pe Elton in Romania", a comentat Stoica. Intrebat daca se simte raspunzator pentru soarta jucatorilor Andrey, Elton si Thereau, pe care Gigi Becali a anuntat ca este dispus sa-i vanda, fostul oficial stelist a raspuns: "De ce sa ma simt raspunzator? Nu mai sunt la Steaua. Am mai vorbit cu ei, da. Cum se simte Elton? Intrebati-l!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.