Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat la iesirea de la urne ca a votat pentru democratie si pentru respectarea constitutiei, si l-a sfatuit pe Traian Basescu sa se cizeleze, sa se corecteze, si sa-si respecte concetatenii.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat la iesirea de la urne ca a votat pentru democratie si pentru respectarea constitutiei, si l-a sfatuit pe Traian Basescu sa se cizeleze, sa se corecteze, si sa-si respecte concetatenii. "Indiferent ce se va intampla, Basescu trebuie sa traga niste invataminte. E inca tanar, la 54 de ani mai are in fata o lunga cariera. Cu badarania nu se face politica", a precizat ex-presedintele Romaniei. Intrebat cum vede evolutia post-referendum a partidului din care face parte, Iliescu s-a declarat optimist: "PSD va creste in forta, in combativitate. Trebuie sa se afirme ca aparator al drepturilor fundamentale pe care Revolutia le-a consemnat". Fostul sef al statului a mai opinat ca interesele Romanie,i ca parte integranta a Uniunii Europene, nu pot fi reprezentate decat de "oameni cu mintea intreaga, decenti, si care sa respecte legile si regulile jocului din societate".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.