Printul William al Regatului Unit al Marii Britanii a dat startul meciului dintre Chelsea Londra si Manchester United, partida ce conteaza ca finala a F.A.Cup. Imediat dupa eveniment, William a luat loc intr-una din jolele arenei "Wembley"

Printul William al Regatului Unit al Marii Britanii a dat startul meciului dintre Chelsea Londra si Manchester United, partida ce conteaza ca finala a F.A.Cup. Imediat dupa eveniment, William a luat loc intr-una din jolele arenei "Wembley" pentru a urmari meciul. La finalul jocului, castigat de Chelsea cu 1-0, reprezentantul Casei Regale a inmanat pretiosul trofeu. INEDIT. Chiar daca jucatorii celor team-uri au fost instiintati despre prezenta printului William, publicul a fost destul de mirat de insolita prezenta. Asta, deoarece la finala F.A.Cup se obisnuia ca Regina sa fie cea care da startul jocului, dar si sa inmaneze trofeul si medaliile castigatorilor disputei. FILM. O alta premiera in timpul unui joc din finala FA Cup este si difuzarea pe ecranele de pe Wembley, la pauza, a unui film in care se cereau informatii despre Maddie, fetita la 3 mai in Portugalia. Filmul, in care erau prezentate mai multe imagini cu fetita in varsta de 4 ani, a fost precedat de un apel "pentru gasirea lui Maddie". Numeroase vedete ale fotbalului, intre care si jucatorul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, au lansat apeluri pentru gasirea copilului si si-au aratat sustinerea fata de parintii fetitei, Gerry si Kate McCann. Fetita a disparut la 3 mai, in timp ce dormea in camera ei de hotel din statiunea balneara din sudul Portugaliei, impreuna cu fratii ei gemeni, de doi ani. Parintii lor erau plecati la un restaurant din apropiere pentru a cina si veneau regulat sa-i verifice pe copii.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.