"Nimic nu ne scapa, nimic nu iertam", spun Camelia Draghia si Andrei Vacaru, doi tineri jurnalisti care vor sa nu ramana indiferenti la ce se petrece in jurul lor: case de patrimoniu care se darama, centrul istoric al Bucurestiului lasat in paragina,
"Nimic nu ne scapa, nimic nu iertam", spun Camelia Draghia si Andrei Vacaru, doi tineri jurnalisti care vor sa nu ramana indiferenti la ce se petrece in jurul lor: case de patrimoniu care se darama, centrul istoric al Bucurestiului lasat in paragina, amestecul periculos dintre stil si lipsa de stil, cucerirea treptata a centrului de catre margine, shopping-ul ca unic mod de petrecere a timpului liber. "Arta.ro" se transmite in fiecare sambata, de la ora 10.00 si in reluare, duminica, de la ora 16.30, pe TVR Cultural. La editia de sambata, 19 mai,se vorbeste despre arta in spatiul public - case construite fara noima, monumente inadecvate, cartiere fara spatii verzi, agresiunea bannerelor publicitare si invazia antenelor parabolice. "Nu trebuie sa avem studii de specialitate ca sa intram intr-o sala de concert sau de teatru, nu trebuie sa fim in stare sa tinem dizertatii ample despre miscari artistice, nu trebuie decat sa fim curiosi si sa descoperim ce se intampla in jurul nostru", spune despre emisiune Ruxandra Tuchel, producatorul magazinului cultural. (I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.