In inima Uniunii Europene se asteapta doua ore pentru a vota.

In capitala Belgiei romanii au facut o coada de 150 de metri in fata sectiei de votare. "Sint aproximativ 500 de persoane la coada, iar in sectie exista sase stampile de
In inima Uniunii Europene se asteapta doua ore pentru a vota.

In capitala Belgiei romanii au facut o coada de 150 de metri in fata sectiei de votare. "Sint aproximativ 500 de persoane la coada, iar in sectie exista sase stampile de vot. Media de asteptare este cam de doua ore", a declarat in exclusivitate pentru Cotidianul, Sorin Orasteanu, observator Pro Democratia la Bruxelles. In Belgia, mai exista inca doua sectii unde romanii pot vota: la Anvers si la Liege.

Din inima Moldovei, parca un intreg sat de suceveni a venit sa voteze taman in inima Uniunii Europene. Cam 800 de oameni, de loc din satul Bosanciu, au venit sa munceasca in Belgia, iar acum se strang, cu mic cu mare, cand poate fiecare, sa-si spuna parerea despre demiterea presedintelui Basescu."Cei de la sectia de votare erau extrem de uimiti cand au vazut cat de multi sint din acelasi sat si ii apostrofau ", mai spune Orasteanu.

Langa coada imensa a celor ce se inghesuie sa puna mai repede mana pe una din cele sase stampile, o alta bucatica din Romania si-a facut aparitia. O dubita care le stinge setea cu bere "Ursus" si apa minerala "Borsec".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.