Romanul refuza negocierile cu Juventus si vrea sa traiasca la Roma dupa ce termina cu fotbalul.

AS Roma a cucerit primul trofeu de cind a sosit Chivu in lot, Cupa Italiei. Invingatoare saptamina trecuta contra lui Inter, cu 6-2, Ro
Romanul refuza negocierile cu Juventus si vrea sa traiasca la Roma dupa ce termina cu fotbalul.

AS Roma a cucerit primul trofeu de cind a sosit Chivu in lot, Cupa Italiei. Invingatoare saptamina trecuta contra lui Inter, cu 6-2, Roma a pierdut joi seara la Milano doar cu 2-1, scor care i-a asigurat trofeul. Chivu a fost titular si integralist, primind un cartonas galben in minutul 73 pentru un fault la Gigo. Romanii nu mai cistigasera acest trofeu de 17 ani, motiv pentru care succesul a fost savurat din plin la Roma, la miezul noptii presedintele Franco Sensi si citeva mii de fani asteptindu-i pe fotbalisti la aeroport.

Cristi Chivu a lamurit ieri si subiectul Juventus, torinezii fiind interesati de transferul fotbalistului roman. "Nu voi juca niciodata la Juve. Mi-am cumparat o casa la Roma si vreau sa ramin in acest oras dupa ce voi abandona fotbalul", a spus Chivu. Se pare, totusi, ca fundasul roman are ceva probleme in negocierile cu sefii clubului si, in cazul in care nu isi prelungeste contractul cu giallorossi, scadent in vara, ar putea ajunge la Milan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.