In penultimul week-end din iunie, pe Insula Lacul Morii din Crangasi, vor canta zeci de formatii de renume. Printre trupele confirmate la festivalul organizat de Events se numara Backyard Babies din Suedia. Grupul s-a infiintat in 1987, e alcatu
In penultimul week-end din iunie, pe Insula Lacul Morii din Crangasi, vor canta zeci de formatii de renume. Printre trupele confirmate la festivalul organizat de Events se numara Backyard Babies din Suedia. Grupul s-a infiintat in 1987, e alcatuit din Nicke Borg - voce, chitara, Dregen - chitara solo, backing vocals, Johan Blomqvist - bass, si Peder Carlsson - tobe, are cinci albume la activ, iar muzica e situata intre hard si punk rock.
Renumita in Scandinavia si nu numai, Backyard Babies se numara printre principalele atractii de la Coke Live. Cei care vin din tara la festival isi pot asigura camparea cu 35 de lei pentru intreg week-end-ul, dar numai impreuna cu biletele de 134 lei. Pentru ziua de deschidere a festivalului (22 iunie), biletele costa 94 lei. Acestea pot fi achizitionate de la www.ticketpoint.ro si incepand de maine din magazinele Diverta din Bucuresti si din tara. Pot fi cumparate si bilete pentru fiecare zi a festivalului (23 & 24 iunie) la pretul de 84 lei/zi. Mai sunt biletele VIP (284 lei), la tribuna VIP de pe insula si accesul la cocktail - bar in cele doua zile de festival, iar pentru 22 iunie, biletele VIP costa 174 lei. Biletele VIP pot fi achizitionate numai pe baza de comanda, la compania Events, telefon + 40 21 311 50 63.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.