Un roman de 30 de ani a fost retinut de autoritatile spaniole sub acuzatia ca ar fi ucis, la 11 aprilie, un preot in varsta de 75 de ani din localitatea Murcia, informeaza publicatia spaniola ABC.   Romanul a fost principalul suspect inc
Un roman de 30 de ani a fost retinut de autoritatile spaniole sub acuzatia ca ar fi ucis, la 11 aprilie, un preot in varsta de 75 de ani din localitatea Murcia, informeaza publicatia spaniola ABC.   Romanul a fost principalul suspect inca de cand fapta a fost descoperita, asa ca politia spaniola a incercat sa-I dea de urma. Cautarile s-au incheiat in urma cu doua zile, cand romanul s-a intors la Murcia intr-un autobuz care venea din Romania. Cercetarile au aratat ca barbatul a fugit din Murcia imediat dupa comiterea presupusului asasinat si s-a ascuns intr-o cumunitate de romani din orasul Salamanca, unde a asteptat sa stranga bani ca sa se intoarca in tara natala. Politia, care a instalat dispozitive de supraveghere in statiile de transport public din Murcia, l-a indentificat si retinut, in urma cu 2 zile, cand s-a intors in oras intr-un autobuz care venea din Romania.  

JEFUIT TOT DE COMPATRIOTI. Surse din politie le-au declarat ziaristilor de la ABC ca romanul locuia in Spania fara forme legale, nu avea un domiciliu stabil si traia din furturi. Politistii spanioli sustin ca nu ar exista vreo legatura intre presupusul criminal si un grup de romani care au jefuit casa preotului cu trei zile inainte de asasinarea acestuia. Politistii au precizat ca a fost vorba doar de o coincidenta "surpinzatoare", dar ca jaful este "izolat" de cazul asasinatului. Cadavrul preotului Fernandez Ciller, care prezenta o puternica lovitura la cap, a fost gasit de unul dintre vecinii acestuia din cartierul Carmen, din Murcia.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.