Real Madrid a lansat, prima, o campanie in Asia. Si s-a dovedit a fi destul de profitabila, atata timp cat chinezii si japonezii le-au virat sume importante in cont. A speculat ideea Barcelona, pentru ca acum Bayern Munchen sa o imbratiseze. H

Real Madrid a lansat, prima, o campanie in Asia. Si s-a dovedit a fi destul de profitabila, atata timp cat chinezii si japonezii le-au virat sume importante in cont. A speculat ideea Barcelona, pentru ca acum Bayern Munchen sa o imbratiseze. HONG KONG. Fosta provincie...europeana a reusit sa determine celebrul club german sa sustina un meci cu o selectionata locala. Turneul este unul de patru zile, iar banii destul de multi pentru echipa batranului Oliver Kahn. Jucatorii si staff-ul tehnic vor pleca la 29 iunie in Hong Kong, unde vor disputa un meci la 1 iulie, cu un adversar ce urmeaza sa fie stabilit, iar a doua zi vor lua avionul spre Germania.Bayern Munich, la fel ca toate marile cluburi europene, este deosebit de activ pe piata din Asia, gruparea germana efectuand deja un turneu in Japonia, in 2005.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.