Examenul a decurs fara incidente, "conform graficului", potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT), Anisoara Stefanescu. Conform metodologiei in vigoare, dupa care se desfasoara tezele cu subiect unic,
Examenul a decurs fara incidente, "conform graficului", potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT), Anisoara Stefanescu. Conform metodologiei in vigoare, dupa care se desfasoara tezele cu subiect unic, vor mai exista doua perioade speciale de sustinere a tezelor. Prima este destinata elevilor care au absentat la prima sesiune, insa a caror situatie nu impune amanarea incheierii situatiei scolare.
Acestia vor sustine tezele in zilele de 5 iunie, la matematica, 8 iunie, la limba si literatura materna, si 12 iunie, la limba si literatura romana. A doua perioada speciala, din luna august, este destinata elevilor care au fost amanati in semestrul I. Numai 56% dintre elevii de clasa a VII-a din intreaga tara, care au sustinut teza cu subiect unic la matematica, au reusit sa obtina o nota peste cinci. La teza unica de la limba si literatura materna s-au luat note peste 5 in proportie de 82,73%. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.