Vesti triste pentru vedetele fabricate pe banda rulanta in cetatea filmului (nu ca la noi ar fi altfel...). Robert De Niro si Al Pacino vor face echipa pentru a doua oara, de data aceasta scenariul plasandu-i de aceeasi parte a baricadei. Conform age
Vesti triste pentru vedetele fabricate pe banda rulanta in cetatea filmului (nu ca la noi ar fi altfel...). Robert De Niro si Al Pacino vor face echipa pentru a doua oara, de data aceasta scenariul plasandu-i de aceeasi parte a baricadei. Conform agentiei Reuters citata de Rompres, cei doi corifei ai cinematografiei au semnat joi contractele pentru a€žRighteous Kill", o productie Millennium Films ce va aduce pe marele ecran povestea unui criminal in serie, urmarit de a€žpolitistii" Pacino si de Niro.  In varsta de 63, respectiv 67 de ani, Robert De Niro si Al Pacino au mai lucrat impreuna in 1995 (a€žHeat" - r. Michael Mann), dar si in 1974 sub bagheta regizorala a lui Francis Ford Coppola (a€žThe Goodfather: Part II"), alaturi de alte nume grele ale Hollywoodului precum Robert Duvall, Diane Keaton sau Talia Shire.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.