Big Ben, Turnul Londrei, Muzeul "Madame Tussauds", Catedrala Westminster, Tower Bridge... Repere turistice care, la prima vedere, par suficiente, pentru a spune ca, gata, cunosti Londra. Ei bine, nu! Un nou "muzeu" ar putea intra in circuitul turisti
Big Ben, Turnul Londrei, Muzeul "Madame Tussauds", Catedrala Westminster, Tower Bridge... Repere turistice care, la prima vedere, par suficiente, pentru a spune ca, gata, cunosti Londra. Ei bine, nu! Un nou "muzeu" ar putea intra in circuitul turistic londonez. El este primul parc de atractie cu specific sexual.   Atentie! Nu este un loc turistic in sensul propriu, unde sa puteti veni impreuna cu familia, adica socri, copii etc. "Muzeul" este deschis exclusiv adultilor, eventual activi din punct de vedere sexual, carora li se pun la dispozitie sapte "zone" interactive. In fiecare dintre aceste zone, vizitatorii vor descoperi un alt aspect legat de sexualitate.    Si acum, hai sa pasim in noul muzeu londonez. La un moment dat veti fi in tunelul orgasmului, tapetat cu diferite reprezentari ale organului sexual masculin. Interactivitatea este elementul-cheie al tuturor "salilor" muzeului. In felul acesta, vizitatorii n-au cum sa se pastreze intr-o atitudine pasiva. Dimpotriva, ei au sansa de a-si etala talentele de amanti. Cum? Ghidul zice ca "partenerul" este o papusa aproape reala, "daruita" cu multe zone erogene: sani siliconati, fese apetisante, doritoare de a i se descoperi faimosul punct G... Patronii muzeului sustin ca scopul este de a imbunatati sexualitatea vizitatorilor si de a le pune la dispozitie informatii de ultima ora. In fine, nu este omis nici aspectul educativ. Astfel, dupa ce vizitatorii au fost rand pe rand atrasi in cele mai diferite feluri in capcanele sexualitatii, iata ca pericolul infectiilor cu transmitere sexuala cade ca o secure. "Noi vrem ca dupa ce vizitatorii pleaca de aici sa aiba sentimentul ca au invatat ceva", sustine Sarah Brewer, directorul muzeului.    
PARIS. Nu se putea ca Parisul sa nu aiba un Muzeu al erotismului. El este situat in Cartierul Montmartre si are aproximativ 10 milioane de vizitatori anual. Muzeul parizian al erotismului, fata de cel londonez, respecta criteriul istoric al evolutiei sexualitatii. Evident, toate etapele istorice au farmecul lor. Dar poate cea mai "picanta" se afla la etajul al doilea, dedicata unei perioade de rafinament sexual: sfarsitul secolului al XIX-lea, pana in 1946, anul in care in Franta sunt inchise bordelurile. Vizitatorii sunt in fata unui univers coplesitor, frecventa sursa de inspiratie pentru romancieri, poeti, pictori...     OPINIE. Conf. dr. Daniel Popescu considera ca muzeul parizian al erotismului se inscrie in definitia muzeului traditional. Cel londonez pare sa se inscrie pana la un punct in arsenalul jucariilor sexuale. Insa de la un punct, ce-i drept ultimul inainte de iesirea din muzeul placerilor trupesti. Pentru ca aici vine dusul rece: infectiile cu transmitere sexuala stau la panda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.