Cotidianul As de ieri l-a comparat pe portarul Sevillei, care a parat trei lovituri de departajare, cu Helmuth Duckadam, care, acum 21 de ani, chiar pe stadionul andaluzilor, a intrat in Cartea Recordurilor aparand patru lovituri de la punctul cu var
Cotidianul As de ieri l-a comparat pe portarul Sevillei, care a parat trei lovituri de departajare, cu Helmuth Duckadam, care, acum 21 de ani, chiar pe stadionul andaluzilor, a intrat in Cartea Recordurilor aparand patru lovituri de la punctul cu var, in finala Cupei Campionilor castigata de Steaua in fata Barcelonei. "Palop, regele Cupei UEFA. Se spune ca Ramon Mendoza, presedintele clubului Real Madrid in 1986, i-a daruit lui Duckadam portarul Stelei, un Mercedes pentru ca a aparat patru penaltyuri in fata Barcelonei si i-a luat Cupa Campionilor Europeni, iar acea masina a fost confiscata de fiul rapace al dictatorului Ceausescu. Acest mitic portar roman are un urmas. Marele, fabulosul, pisica si chiar marcatorul Andres Palop!!! Deja are trei Cupe UEFA", a notat As. Duckadam a comentat ieri cu mult umor: "Am auzit ca a aparat Palop trei penalty-uri. Nu-mi fac nici un fel de probleme ca ar putea cineva sa-mi bata recordul, orice performanta e facuta pentru a fi depasita. Spaniolii zic ca Palop e mostenitorul meu? Sper ca ma mosteneste la penalty-uri aparate, nu ca imi mosteneste averea. Ma bucur ca spaniolii isi mai aduc aminte de mine dupa 21 de ani", a spus Duckadam, explicand ca si-ar fi dorit sa primeasca o masina, dar ca nu s-a ales "nici macar cu o roata de rezerva". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.