Peste 500 de profesori romani vor fi pregatiti de una din cele mai mari companii de software, in cadrul unui program desfasurat in colaborare cu Ministerul Educatiei, urmand ca acestia sa predea apoi elevilor tehnologii de ultima ora. Academia Oracle
Peste 500 de profesori romani vor fi pregatiti de una din cele mai mari companii de software, in cadrul unui program desfasurat in colaborare cu Ministerul Educatiei, urmand ca acestia sa predea apoi elevilor tehnologii de ultima ora. Academia Oracle a inceput una din cele mai mari initiative de training dedicate profesorilor. In prima etapa, profesorii au absolvit un curs online complex care a durat noua saptamani, iar acum vor lua parte la training in clasa pe durata unei saptamani, la finalul careia vor sustine un examen de calificare pentru a preda in scoli acest program. Academia Oracle intentioneaza sa continue acest program de instruire si in anul 2008, asigurandu-se ca elevii romani vor putea invata tehnologii de ultima ora. Initiativa de training marcheaza cea de a doua etapa a memorandumului semnat in 2006 intre Oracle Romania si Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru a aduce ultimele tehnologii in programa scolara a liceelor din toata tara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.