Promotorul evenimentului automobilistic Bucharest Challenge 2007   Germanul Hartmut Beyer este promotorul evenimentului automobilistic Bucharest Challenge 2007, ce se desfasoara intre 18 si 20 mai in jurul Palatul

  Promotorul evenimentului automobilistic Bucharest Challenge 2007   Germanul Hartmut Beyer este promotorul evenimentului automobilistic Bucharest Challenge 2007, ce se desfasoara intre 18 si 20 mai in jurul Palatului Parlamentului. Acest eveniment, organizat de firma fostului pilot de Formula 3, are un impact pozitiv, romanii avand prilejul pentru prima data sa vada la ei acasa o cursa care este pe locul 2 in ierarhia concursurilor auto din lume. Partea goala a paharului o reprezinta haosul si blocajele produse in zona centrala a Capitalei. Bucurestenii s-au confruntat zilele acestea cu un trafic infernal. Pentru ca a reusit sa impuna in scurt timp un eveniment controversat in centrul atentiei publicului din Romania dar si al fanilor din intreaga lume ai curselor auto, Jurnalul National il declara pe Hartmut Beyer "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.