Basescu vine la finala Dupa ce au invins in Norvegia cu 30-24, fetele de la Oltchim Ramnicu-Valcea intalnesc maine pe Byasen Trondheim, in mansa secunda a finalei Cupei Cupelor. La meci si-a anuntat prezenta si presedintele suspendat al Romaniei,
Basescu vine la finala Dupa ce au invins in Norvegia cu 30-24, fetele de la Oltchim Ramnicu-Valcea intalnesc maine pe Byasen Trondheim, in mansa secunda a finalei Cupei Cupelor. La meci si-a anuntat prezenta si presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu. La Ramnicu-Valcea, pregatirile pentru cel mai important meci din ultimii ani al echipei pregatite de Gheorghe Tadici au intrat in linie dreapta. Perspectiva cuceririi unui nou trofeu european, primul dupa 18 ani, a facut ca interesul in jurul acestei partide sa atinga cote greu de imaginat. Cererea de bilete a depasit cu mult capacitatea salii, cele 1.500 de tichete scoase la vanzare fiind epuizate in mai putin de o ora. PLANURI. S-a luat in calcul ca pentru suporterii care nu vor putea urmari meciul pe viu sa se amplaseze un ecran urias in parcul orasului, dar varianta a cazut, deoarece la ora jocului afara este lumina si nu s-ar vedea mai nimic. Desi primaria intentiona sa sarbatoreasca victoria cu focuri de artificii, jucatoarele nu vor putea ajunge la intalnirea cu fanii. "Vom sarbatori doar la sala. Din cauza banchetului oficial, care va avea loc la Olanesti, nu vom putea merge in oras sa ne bucuram alaturi de suporteri", a declarat presedintele clubului, Ioan Gavrilescu. Acesta a anuntat ca printre personalitatile care vor veni la meci se numara presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, dar si presedintele ANS, Octavian Belu. Daca vor castiga cupa, handbalistele vor fi recompensate de club cu cate 20.000 de lei, suma la care se adauga 300.000 de lei pentru intreaga echipa din partea primariei. Meciul Oltchim - Byasen va incepe la ora 17:15 si va fi transmis in direct de Sport.ro.   PRUDENTA
"Toata lumea are impresia ca va fi usor, dar nu va intra doar Oltchim pe teren. Norvegiencele au o mentalitate fantastica. Lupta pana in ultima secunda si acesta mi se pare cel mai mare pericol la retur"
Gheorghe Tadici     FavoriteTot maine (ora 20:00, Sport.ro), handbalistele de la "U" Jolidon Cluj intalnesc, in deplasare, formatia sarba Naisa Nis, in mansa a doua a finalei Challenge Cup. Cum in tur s-au impus cu 32-23, elevele lui Gheorghe Covaciu sunt foarte aproape de castigarea primului trofeu european din istoria clubului. "Vom considera ca pornim de la 0-0. Toate fetele sunt mobilizate pentru a aduce cupa acasa", a declarat directorul sportiv Mircea Cucuian. Dupa finala, "studentele" vor veni direct la Bucuresti, unde marti vor fi primite la Guvern, impreuna cu celelalte echipe invingatoare in cupele europene, Oltchim si UCM Resita.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.