Reprezentantii Asociatiei Pro Democratia (APD) au anuntat ieri ca vor observa organizarea si desfasurarea referendumului prin intermediul observatorilor APD acreditati in tara si peste hotare. Asociatia anunta ca va pastra legatura cu toti cetatenii
Reprezentantii Asociatiei Pro Democratia (APD) au anuntat ieri ca vor observa organizarea si desfasurarea referendumului prin intermediul observatorilor APD acreditati in tara si peste hotare. Asociatia anunta ca va pastra legatura cu toti cetatenii ce se prezinta la vot si care doresc sa semnaleze nereguli in desfasurarea referendumului. Pentru ziua referendumului, APD a creat o linie telefonica gratuita - 0800 070 100 - care va fi pusa la dispozitia cetatenilor care doresc sa semnaleze incalcari ale legii in sectiile de votare si care poate fi folosita gratuit, din retelele Romtelecom, Orange si Vodafone, fiind disponibila intre orele 07:00 si 24:00. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.