Intrebarea zilei: Cum veti vota la referendumul din 19 mai si de ce?

Astept raspunsurile Dvs. la e-mail turcescu@cotidianul.ro sau direct pe web, la www.cotidianul.ro/turcescu. Va multumesc.

Robert Turcescu, director editorial Cotidianul

Intrebarea de ieri: Cum comentati prezenta ambasadorilor straini la sedinta CSM in care urma sa se judece demiterea procurorului Doru Tulus?

CioaraDPGard (WEB)

Inseamna ca din culisele europene si de peste Atlantic ni se sopteste prin portavoce un „vezi ca sint cu pleoapa pe tine!". Este un caz ce spune multe despre starea de fapt a justitiei romanesti. De asemenea, cred ca ne putem face o idee mult mai clara asupra situatiei in care ne aflam daca ne intrebam de ce nu se pune problema reciprocitatii, astfel incit si diplomatii romani sa „fie prezenti" la sedintele magistratilor straini. In final, ma intreb: citi dintre cei care iau cu adevarat deciziile la Bucuresti se sfiesc de prezenta unor ambasadori straini la o decizie a CSM?

Horianvg (E-MAIL)... acum 25 de ani, in autobuzul 31, care ma ducea spre „Casa Scinteii" (Casa Presei „libere" de azi), intre piata Dorobanti si „Tembeliziunea" de atunci (TVR-"„libera" de azi), doi rusi, doi straini, m-au facut atent ca 3 lichele (intr-adevar libere) incercau sa ma buzunareasca...!! Si unde, frate draga, unde?? in autobuzul meu, in tarisoara mea, intre romanasii mei!! Ce-am facut? Le-am multumit!