Reporterii Cotidianul va ofera, minut cu minut, stirile relevante de la sediile partidelor care s-au implicat in campania de dinaintea referendumului, precum si din apropierea personajului principal, Traian Basescu. Nu in ultimul rind, monitorizam se
Reporterii Cotidianul va ofera, minut cu minut, stirile relevante de la sediile partidelor care s-au implicat in campania de dinaintea referendumului, precum si din apropierea personajului principal, Traian Basescu. Nu in ultimul rind, monitorizam sectii de votare amplasate in cele mai diverse puncte, de la malul marii pina in Congo.

Actualizarea www.cotidianul.ro se realizeaza in timp real, astfel incit cititorii Cotidianul sint intotdeauna primii la care ajung informatiile cele mai importante.

Primele rezultate ale referendumului sint accesibile, imediat dupa inchiderea urnelor, la www.cotidianul.ro, ca urmare a unui exit-poll comandat de postul de stiri Realitatea TV.

Si pentru ca 19 mai este o zi care va mai limpezi apele in politica romaneasca, varianta online a Cotidianul va tine conectati la acest eveniment cu declaratii la cald, comentarii, analize si prognoze privind evolutiile din primele zile ale saptaminii viitoare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.