Ionita a fost suspendat din functie in luna septembrie a anului trecut, dupa ce a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie, pentru luare de mita, alaturi de prefectul de Iasi, Vasile Radu Prisacaru, omul de afaceri Cristian Maftei si avocatul
Ionita a fost suspendat din functie in luna septembrie a anului trecut, dupa ce a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie, pentru luare de mita, alaturi de prefectul de Iasi, Vasile Radu Prisacaru, omul de afaceri Cristian Maftei si avocatul Toni Cristian Baltag, intr-un caz ce privea retrocedarea a 20 ha de teren. Ionita va fi repus in functia avuta la momentul suspendarii contractului de munca.
Dragan a afirmat ca nu doreste ca in randul angajatilor "sa domneasca teroarea" ca pot fi suspendati de fiecare data cand la adresa lor este formulata o plangere.
El a initiat o evaluare la nivelul agentiei, rezultatele indicand ca, in perioada 2005-2007, un numar de 180 de fosti si actuali salariati ai ADS se afla in situatia lui Ionita. "La aceasta data, un numar de 80 de angajati mai sunt in aceasta situatie, in conditiile in care ADS are un numar mediu scriptic de 300 de salariati in activitate si in conditiile in care nu s-a asteptat hotararea instantei de judecata, singura in baza careia unui salariat i se pot retrage drepturile", se mai arata in comunicat. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.