Firmele actualilor si fostilor actionari de la Universitatea Craiova sint scoase la licitatie pentru datorii de miliarde la buget.Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj va scoate la licitatie bunuri sechestrate de la 15 societati doljene datornice la bugetul de stat. Pe listele datornicilor se gasesc si firme ai caror administratori sint actuali sau fosti actionari ai clubului Universitatea Craiova. Cel mai scump activ scos la licitatie de Fisc este o cladire cu subsol si parter, plus terenul aferent, in suprafata totala de 286 de metri patrati, situata pe Strada Mihail Kogalniceanu nr. 21, apartinind Regional Media SRL, firma controlata de Adrian Mititelu, care datoreaza bugetului 13 miliarde de lei vechi. Imobilul a fost evaluat de Fisc la suma de 19,18 miliarde de lei vechi.

Angajatii Fiscului au comis o eroare impardonabila, deoarece la adresa mentionata functioneaza in prezent PSD Dolj si Biblioteca Omnia, si nicidecum firma lui Mititelu, care era vecin cu cele doua institutii mentionate. „Nu stiu despre ce e vorba. Daca ar fi sa stiu numarul de telefon sau numarul la pantofi al tuturor derbedeilor si hotilor, as innebuni si as lua-o pe pereti", a afirmat Silviu Dumitru, directorul executiv al DGFP Dolj, mihnit de greseala subalternilor sai.

Dinel Staicu, Constantin Popeci, George Ilinca si Doru Stanescu, toti implicati de-a lungul timpului in managementul clubului oltean, sint celelalte nume grele de pe lista executatilor. Societatea Geasol SA Craiova, de care se leaga numele lui Dinel Staicu, datoreaza statului 18,6 miliarde de lei vechi, iar SC Reut SA, firma afaceristului Constantin Popeci, are datorii de 101 miliarde de lei vechi. In fine, cea de-a treia societate controlata de oameni de afaceri implicati in fotbal este Ilstar Grup SRL, firma craiovenilor George Ilinca si Doru Stanescu, care are datorii de 1,3 miliarde de lei vechi. Licitatia pentru vinzarea bunurilor va avea loc pe 28 mai.