Ce program isi face romanul pentru aceasta zi? Sambata este asteptata cu bucurie de parinti - pot sa-si dedice timpul exclusiv copiilor. Eliberat de presiunea lucrului, fiecare simte nevoia de a-si umple timpul cu momente dragi sufletului. &#
Ce program isi face romanul pentru aceasta zi? Sambata este asteptata cu bucurie de parinti - pot sa-si dedice timpul exclusiv copiilor. Eliberat de presiunea lucrului, fiecare simte nevoia de a-si umple timpul cu momente dragi sufletului.   Sau spiritului. Dimineata merg la biserica, muzeul te asteapta si el, spectacolul de seara a fost rezervat de mult ca o surpriza. Librariile au rafturile pline, titluri noi si multe te imbie la lectura. Televizorul - boala mileniului, mancatoare de timp si invataturi efemere - tine lipiti in case milioane de oameni. Azi chiar au ce vedea. Daca nu ajungeti la cursa de Formula 3, antenele va introduc in lumea nebuna a vitezelor ametitoare.  Prognoza anunta un val de averse.   Daca scoatem nasul pe fereastra putem fi meteorologul de serviciu. Plecam la gratare spre padure sau ramanem "in zona?". Dilema mare! Pescarii sunt in relache, perioada de prohibitie ii tine departe de apa. Isi verifica in ziua libera mulineta, ascut la ace si dreseaza rame. Au si ei antrenamentul lor. Chibitii de fotbal au o zi plina - etapa cu meciuri bune de spart seminte si dat cu bobii in intrebarea vesnica.   Cine-s mai tari? Cainii sau oile? Inca de azi se pun bazele chefului de Sf. Constantin si Elena. Sarbatoritii alearga dupa vin, bere s.a.m.d., iar invitatii dupa cadouri pentru sarbatoriti. Pentru ca ziua Imparatilor pica luni, majoritatea petrecerilor sunt planificate pentru azi. Pica bine,  dormim pana-n pranz, ca luni mai gasim un Costica si o Lenuta pe la serviciu, sa ne dregem.  Nici nu stii cum trece ziua... Si maine e o zi libera. Chiar mai libera decat libera de azi. Am senzatia ca am uitat ceva sa-mi trec in program. Sa iau Jurnalul National! Cartea zilei este este Pinocchio. In plus, parca se si voteaza azi...  DA, se voteaza! Cum era sa uit, domnule. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.