Traian Basescu a sustinut ieri la postul public de radio ca rezultatul de la referendum va arata presedintelui suspendat "nu esti bun pentru noi" sau parlamentarilor "nu sunteti buni pentru noi". El si-a exprimat nemultumirea fata de "campania de
Traian Basescu a sustinut ieri la postul public de radio ca rezultatul de la referendum va arata presedintelui suspendat "nu esti bun pentru noi" sau parlamentarilor "nu sunteti buni pentru noi". El si-a exprimat nemultumirea fata de "campania de dezinformare dusa de PNL si PSD, chiar trusturile media puse in slujba intoxicarii populatiei, a mintirii, a dezinformarii populatiei, nu au reusit sa-i pacaleasca pe romani".
"Aici suntem in fata poporului si 322 de parlamentari de-o parte, presedintele Romaniei de alta parte. Unul din doi va fi trimis acasa, prin votul poporului sau i se va spune <<nu esti bun>> sau <<nu sunteti buni pentru noi>>. Sigur, cand este vorba de presedinte, lucrurile sunt simple, nu primeste votul, alegeri pentru un nou presedinte. Cand vine vorba de Parlament, aici e o chestiune de moralitate politica, pentru ca ei sunt mult mai protejati decat presedintele, ei nu pot fi destituiti, demisi prin votul electoratului si atunci depinde cum vor aborda lucrurile. Ei au doua variante. Una ar fi sa spuna, <<Votul nostru din Parlament a fost infirmat de electorat, deci demisionam>>. Toti cei 322. Sau au varianta sa ceara scuze poporului roman daca eu castig referendumul, repet, nu mie, poporului roman, pentru ca despre romani discutam, si sa recunoasca votul electoratului prin asumarea alaturi de presedinte a prioritatilor anuntate in aceasta campanie de referendum si anuntate si dinainte", a afirmat Basescu. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.