Vesel cum il stim, George W. Bush a incercat s-o mai dreaga dupa gafele facute la inceputul saptamanii trecute. Dupa ce i-a facut cu ochiul Reginei Marii Britanii, aflata intr-o vizita in tara pe care colonistii englezi au ocupat-o cu ceva sute de an
Vesel cum il stim, George W. Bush a incercat s-o mai dreaga dupa gafele facute la inceputul saptamanii trecute. Dupa ce i-a facut cu ochiul Reginei Marii Britanii, aflata intr-o vizita in tara pe care colonistii englezi au ocupat-o cu ceva sute de ani inainte de Bush Jr., Nr. 1 de la Casa Alba, intr-o incercare stangace de a-si demonstra abilitatile de gazda, a a€žcomplimentat-o" pe Elisabeta a II-a spunand: a€ž...in fond ati luat masa cu zece presedinti americani. Ati ajutat tara noastra sa-si celebreze bicentenarul in 1700... pardon!...in 1976!". a€žPerla" scoasa de Bush Jr. la data de 7 mai a.c. nu a trecut neobservata, cu toate ca, de la inceputul mandatului sau, presedintele american s-a facut remarcat printr-o serie de gafe (la toate capitolele...) ce l-ar recomanda pentru un loc de frunte intr-o sectiune speciala a celebrei Guiness Book.  UMORIST. Profitand de prezenta la Washington a bunului sau prieten si colaborator - Tony Blair, Mr. President a declarat joi ca este foarte bucuros sa il primeasca din nou pe viitorul ex-premier al Regatului Unit, relateaza AFP citata de Rompres. a€žSunt fericit sa il revad pe Tony Blair la Casa Alba. Este un bun prieten. Conduce poporul britanic de mult timp, din 1797", a spus gazda, cu referire la faptul ca laburistul Blair s-a mutat in Downing Street nr.10 in anul de gratie 1997. A fost un spirit de gluma cu un pronuntat caracter comic, cum ar fi spus Nenea Iancu daca ar fi fost contemporan cu Ben Laden. Daca fidelul Tony Blair a gustat remarca presedintelui, Regina Elisabeta a II-a nu credem ca l-a iertat pe texanul care a facut-o cu 2 secole mai batrana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.