Capitanul stelist a declarat marti seara ca desi a avut si are in continuare oferte din strainatate, crede ca isi va incheia cariera la echipa din Ghencea. "Au fost oferte, sunt si acum, tentante financiar, insa sunt din campionate care, parerea mea,
Capitanul stelist a declarat marti seara ca desi a avut si are in continuare oferte din strainatate, crede ca isi va incheia cariera la echipa din Ghencea. "Au fost oferte, sunt si acum, tentante financiar, insa sunt din campionate care, parerea mea, sunt sub cel romanesc. De exemplu, din Turcia. Nu cred ca voi mai pleca de la Steaua pana la finalul carierei", a spus Radoi.
"Eu castig prea mult pentru campionatul intern. Trebuie sa joc fotbal pana la 45 de ani ca sa ating performantele lui Marius Lacatus. Am venit la 19 ani si daca nu am plecat pana acum nu cred ca mai plec. Steaua joaca an de an in cupele europene, acum lupta sa ajunga a doua oara consecutiv in Liga Campionilor. Sa plec ca sa ma bat la retrogradare in strainatate? Mai bine raman la Steaua, pot juca iar intr-o semifinala de cupa europeana sau in Liga", a spus Radoi la "Fanatic Show". Radoi, care s-a accidentat la meciul de la Cluj, a mentionat ca va reveni pe gazon in cinci saptamani. "Din pacate, nu voi juca cu Slovenia. Numeroasele accidentari din acest sezon de la Steaua le pun pe seama suprasolicitarii si a terenurilor proaste. Din dorinta de a juca, iti asumi riscul accidentarilor. Mie daca mi-ai scos alunecarile si ambitia, gata, m-ai terminat! Eu nu sunt genul de jucator care sa faca spectacol", a spus Radoi. Acesta a afirmat ca Dinamo merita sa fie campioana. "La felul in care a jucat, Dinamo merita titlul. O vad insa pe Steaua cu mai multe sanse decat Dinamo in preliminariile Ligii Campionilor. Pentru suporteri, cel mai important este titlul. Pentru mine, ca jucator, e participarea in Liga Campionilor", a comentat fundasul stelist. Radoi a declarat ca are o parere foarte buna despre mijlocasul brazilian Elton si a mentionat ca revenirea la Steaua a lui Adrian Neaga este un real castig pentru echipa. Capitanul Stelei crede ca daca Steaua invinge pe Pandurii sambata, locul doi este ca si asigurat: "Mi-e foarte frica de Pandurii. Daca batem, nu cred ca ne mai putem impiedica de Jiul, in ultima etapa". Altfel, acuzat de multe ori ca el face legea in vestiar, Radoi a spus ca Steaua este un club mare si nu are cum sa fie dictatura, recunoscand insa ca are un carnet in care isi noteaza amenzile colegilor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.