"Noi, cu mic cu mare, pe 19 mai vom merge la vot sa il sustinem pe domnia sa Traian Basescu. Omul acesta a gasit de cuviinta sa nu mai fie condamnari pentru o gaina sau doi boboci, ci sa ii trimita la inchisoare pe cei care fura cu miliardele" - IULIAN, imparatul romilor
Basescu il desemneaza pe Basescu
Ca urmare a infiintarii companiei mixte PETROKLAV SHIPING inregistrata in Bahamas, la data de 26.07.1991, PETROMIN SA i-a desemnat ca reprezentanti pe Toanchina Virgil si Basescu Traian.
Independenta si mai ales continuitate
"I-am spus deja ministrului Justitiei ca este foarte important sa garanteze, nu doar independenta justitiei, dar mai ales continuitatea strategiei de investigare a criminalitatii si a coruptiei" - F. Frattini
Cea mai stranie lupta postcomunista
"Cea mai stranie lupta pentru putere din Europa de Est de la caderea comunismului atinge punctul culminant in aceasta saptamana odata cu referendumul pentru demitere" (The Times)
Vorba analistului
"Incriminarea placerilor bahice nu poate da roade intr-o tara unde exista (...) chiar placere pentru acest obicei stramosesc daco-tracic" - Bedros Horasangian
Priveghi la Cotroceni
PLD Bucuresti va organiza pana in ziua referendumului un lant uman in jurul Palatului Cotroceni, cel de maine fiind intitulat "prima zi de priveghi inainte de plecarea lui Nicolae Vacaroiu".
Merkel catre Sarkozy
Cancelarul german Angela Merkel doreste ca noul presedinte francez Nicolas Sarkozy "sa se implice pentru sporirea capacitatii UE", trimitand la renegocierea Constitutiei UE.
Defrisarile continua
Mafia lemnului, cu radacini adanci intre apropiatii fostului ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, isi continua nestingherita politica de defrisare irationala a padurilor.
"Fumurile" romanilor la UE
Ministerul Sanatatii cere romanilor sa-si exprime parerea privind fumatul in spatii inchise, rezultatele dezbaterii urmand sa fie prezentate Consiliului UE.
Mesaj live de la Papa
Desi nu va fi prezent la cea de-a treia Adunare Ecumenica de la Sibiu (septembrie), Papa Benedict al XVI-lea ar putea transmite un mesaj live in cadrul evenimentului.
Exclusa de CSM
Judecatoarea Veronica Dobozi a fost exclusa din Magistratura de CSM, intrucat
si-a amenintat cu moartea o colega.
Lindsay Lohan este cea mai "fierbinte"
Actrita americana Lindsay Lohan, 20 de ani, a fost votata drept cea mai "fierbinte" femeie din lume, intr-un sondaj realizat de editia internationala a revistei Maxim.