Peste 3.000 de taximetristi vor protesta astazi in Bucuresti, intre orele 10.00 si 15.00.

Manifestantii se vor aduna, intre 10.00 si 12.00, pe platoul din fata Salii Polivalente, urmind apoi sa plece pe traseul Universitate - Piata Victoriei.

„Deplasarea autovehiculelor se va face pe banda unu si doi de circulatie, cu respectarea semnalelor agentilor de politie rutiera si a tuturor regulilor de circulatie", arata un comunicat al Politiei Rutiere. Politistii recomanda soferilor sa evite zona centrala a Capitalei, pentru a nu ramine blocati in trafic.

Principala nemultumire a taximetristilor este legata de noua lege referitoare la transportul public local, prin care toate serviciile de transport devin de utilitate publica.

Traseul Mitingului Soferii de taxi vor pleca, la ora 12.00, de la Sala Polivalenta, pe traseul Bulevardul Tineretului - Bulevardul Dimitrie Cantemir - Piata Unirii - Bulevardul I.C. Bratianu - Bulevardul Nicolae Balcescu - Bulevardul Magheru - Piata Romana - Bulevardul Lascar Catargiu - Piata Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor. In dreptul intrarii in Parcul Herastrau (restaurantul Pescarus) taximetristii vor inceta protestul si se vor raspindi.