Jerry Hall a declarat ca fostul sau sot, Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, este destul de zgarcit si ca a dorit intotdeauna ca ea sa se ocupe de toate cheltuielile legate de casa si copii in timpul relatiei lor care a durat 23 de ani. Mama
Jerry Hall a declarat ca fostul sau sot, Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, este destul de zgarcit si ca a dorit intotdeauna ca ea sa se ocupe de toate cheltuielile legate de casa si copii in timpul relatiei lor care a durat 23 de ani. Mama a patru dintre copiii solistului trupei Rolling Stones, Elizabeth, 23 de ani, James, 21 de ani, Georgia, 15 ani, si Gabriel, 9 ani, Hall, sustine ca in ciuda averii sale de sute de milioane de dolari, Mick a refuzat sa plateasca facturile familiei. "Intotdeauna dorea ca eu sa ma ocup de cheltuielile legate de casa si copii, lucru care nu m-a deranjat, cred, din cauza ca aveam bani. Este generos cu cadourile, dar foarte zgarcit cu facturile", a spus Hall. Fostul top model, acum in varsta de 50 de ani, a declarat ca, in ciuda acestor lucruri, Mick Jagger ramane iubirea vietii sale.
"Am avut un divort amiabil, ceea ce este o mare realizare in zilele noastre. Nu prea cred ca mariajele trebuie sa dureze la nesfarsit. Sunt o persoana optimista si sunt dispusa sa accept faptul ca aceste lucruri se intampla din anumite motive", a declarat Hall. "Inca imi place Mick. Emana magnetism pe scena si este un tata grozav", a mai spus Hall. Solistul trupei Rolling Stones, 64 de ani, este cunoscut a fi un mare amator de femei. El are sapte copii cu patru femei diferite. De sase ani are o relatie cu o celebra creatoare de moda, L'wren Scott, 40 de ani.(D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.