Firma a lansat pe piata romaneasca, modelul de autobuz Mercedes-Benz Intouro, fabricat in Turcia, la o filiala a Daimler-Chrysler. Autovehiculul este dotat cu doua punti si doua usi, fiind disponibil in doua variante de lungime, de 12,14 metri, respe
Firma a lansat pe piata romaneasca, modelul de autobuz Mercedes-Benz Intouro, fabricat in Turcia, la o filiala a Daimler-Chrysler. Autovehiculul este dotat cu doua punti si doua usi, fiind disponibil in doua variante de lungime, de 12,14 metri, respectiv 12,98 metri, si 55-59 de locuri. Pretul standard este de 155.000 euro, fara TVA, insa suma poate varia cu pana la 10.000 euro, in functie de dotari, potrivit lui Kuluhan. Firma estimeaza ca va vinde in acest an 20 de unitati din noul model. EvoBus, care face parte din grupul Daimler-Chrysler, are 18 reprezentante si opereaza o retea de 2.000 centre de service in Europa. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.