Iuliu Muresan a declarat ca doreste ca CFR sa joace pe propriul stadion meciurile din Cupa UEFA, luandu-se deja, in acest sens, legatura cu mai multi arhitecti pentru a se gasi o solutie de a adapta stadionul la normele prevazute de UEFA. "Vrem sa ju
Iuliu Muresan a declarat ca doreste ca CFR sa joace pe propriul stadion meciurile din Cupa UEFA, luandu-se deja, in acest sens, legatura cu mai multi arhitecti pentru a se gasi o solutie de a adapta stadionul la normele prevazute de UEFA. "Vrem sa jucam meciurile din Cupa UEFA la Cluj. Ne-am intalnit cu o serie de arhitecti si vrem sa instalam o peluza metalica de 3000 de locuri", a spus presedintele executiv al lui CFR Cluj. In curand, la stadionul din cartierul Gruia va fi montata si instalatia de nocturna, pentru ca stadionul sa ajunga la standardele necesare pentru a gazdui meciuri la nivel inalt. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.