Au baut cateva pahare cu vin pentru a-si face curaj si au disparut apoi impreuna in toaleta avionului care ar fi trebuit sa-i duca de la Gatwick, Londra, la Kingston, in Jamaica pe 5 decembrie anul trecut. Au revenit dupa cateva minute si si-au relua
Au baut cateva pahare cu vin pentru a-si face curaj si au disparut apoi impreuna in toaleta avionului care ar fi trebuit sa-i duca de la Gatwick, Londra, la Kingston, in Jamaica pe 5 decembrie anul trecut. Au revenit dupa cateva minute si si-au reluat locurile, chicotind si giugiulindu-se, fara sa dea prea multa atentie partenerilor de zbor. Dupa alte cateva pahare de vin, cei doi iubiti s-au refugiat din nou in toaleta Boeingului 777, aflat deasupra Oceanului Atlantic. De aceasta data insa nu au mai fost la fel de discreti, "zgomotele infernale" produse de ei deteminandu-i pe alti pasageri sa se planga echipajului. Cei doi amorezi au fost poftiti la locurile lor, iar lucrurile pareau ca revin la normal. Dupa vreo cateva minute de liniste, lui Trevor Blake, 44 de ani, i s-a facut din nou pofta de o "tarie" si, pentru ca stewardesele l-au refuzat, a inceput sa arunce in ele cu ghemotoace de hartie, apoi sa le injure, iar in cele din urma sa le amentine cu moartea, in timp ce iubita lui, Nicola Fitzgerald, 28 de ani, zbiera si ea cat o tinea gura.
Situatia parea ca scapa de sub control, dar membrii echipajului au reusit in cele din urma sa-i imobilizeze pe cei doi scandalagii, pilotul solicitand totodata permisiunea de a ateriza de urgenta in Insulele Bermude. Aici, cei doi iubiti deosebit de temperamentali erau asteptati de nu mai putin de 15 politisti care i-au imbarcat de urgenta spre Marea Britanie. Pentru comportamentul lor agresiv care a determinat un Boeing 777, la bordul caruia se aflau peste 300 de pasageri, sa-si schimbe traseul, Blake si Fitzgerald ar putea sta dupa gratii cativa ani buni. Ei au recunoscut, luni, in fata unei instante din Marea Britanie ca au consumat alcool in exces si ca au avut o atitudine agresiva, negand insa intretinerea de raporturi sexuale la bordul avionului pe motiv ca "nu este cel mai comod loc in care sa faci asa ceva".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.