Mick Jagger este un om celebru, bogat, dar zgarcit. Cel putin asa sustine Jerry Hall, fosta sotie a vedetei Rolling Stones, citata de thisislondon.co.uk   Jerry Hall si Mick Jagger au fost casatoriti timp de 23 de ani. Din relati

Mick Jagger este un om celebru, bogat, dar zgarcit. Cel putin asa sustine Jerry Hall, fosta sotie a vedetei Rolling Stones, citata de thisislondon.co.uk   Jerry Hall si Mick Jagger au fost casatoriti timp de 23 de ani. Din relatia lor s+au nascut trei copii: James, in varsta de 21 de ani, Georgia, in varsta de 15 ani, si Gabriel, in varsta de 9 ani. Conform lui Jerry, averea stransa de Mick este de sute de milioane de dolari. STRANS LA PUNGA.Putred de bogat, Jagger este extrem de zgarcit "Intotdeauna dorea ca eu sa ma ocup de cheltuielile legate de casa si copii, lucru care nu m-a deranjat, cred, din cauza ca aveam bani. Este generos cu cadourile, dar foarte zgarcit cu facturile", a spus Hall. Cu toate acestea, Mick ramane marea iubire a lui Jerry, acum in varsta de 50 de ani:"Am avut un divort amiabil, ceea ce este o mare realizare in zilele noastre. Nu prea cred ca mariajele trebuie sa dureze la nesfarsit. Sunt o persoana optimista si sunt dispusa sa accept faptul ca aceste lucruri se intampla din anumite motive". AFEMEIAT. In interviul acordat pentru thisislondon.co.uk, fosta sotie spune ca Jagger este ca un magnet: "Inca imi place Mick. Emana magnetism pe scena si este un tata grozav. Calatoreste mult, este foarte ocupat, dar atunci cand e aici incearca sa petreaca atat timp cat este posibil cu copiii. Nimeni nu este perfect". Solistul trupei Rolling Stones, in varsta de 64 de ani, este cunoscut a fi un mare amator de femei. El are sapte copii cu patru femei diferite. De sase ani are o relatie cu o celebra creatoare de moda, L'wren Scott, in varsta de 40 de ani, iar cei doi refuza sa comenteze zvonurile aparute in presa in legatura cu o posibila logodna. Mick Jagger va canta alaturi de colegii sai din trupa Rolling Stones pe 17 iulie, pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti, la trei zile dupa un concert la Belgrad si cu trei zile inainte de un alt show, la Budapesta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.