Capitanul din Ghencea a declarat duminica, dupa meciul castigat cu scorul de 3-0 in fata lui FC National, ca Gigi Becali a gresit atunci cand a fluturat un fular cu insemnele rivalilor de la Dinamo la meciul acestora cu CFR Cluj, desi a facut-o pentr
Capitanul din Ghencea a declarat duminica, dupa meciul castigat cu scorul de 3-0 in fata lui FC National, ca Gigi Becali a gresit atunci cand a fluturat un fular cu insemnele rivalilor de la Dinamo la meciul acestora cu CFR Cluj, desi a facut-o pentru binele echipei sale.
"Nu cred ca a facut bine ce a facut, dar a facut-o pentru Steaua. Daca eu as face la fel? Eu sunt jucator, nu patron", a spus Radoi, finul lui Gigi Becali. Radoi, care a asistat din tribuna la meciul cu FC National, fiind accidentat, a mentionat ca la Steaua se simte lipsa fostului manager general Mihai Stoica. "Pentru mine el a fost mai mult decat un sef. Este si prietenul meu. Suntem prea mici ca sa stim ce s-a intamplat cu adevarat", a declarat capitanul Stelei. Rugat sa comenteze faptul ca dupa introducerea lui Ovidiu Petre in teren, in minutul 58 al meciului cu FC National, galeria a cerut demisia lui Olaroiu pentru ca nu l-a introdus pe Elton, asa cum cereau suporterii, Radoi a spus: "Sunt 10.000 de spectatori si 10.000 de antrenori!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.