Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, a declarat ieri pentru Mediafax ca va face Rapidului o oferta pentru Marius Maldarasanu si Vali Badoi, ambii de la Rapid, si ca nu se teme de faptul ca ar putea intra in concurenta cu Steaua pentru transferu
Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, a declarat ieri pentru Mediafax ca va face Rapidului o oferta pentru Marius Maldarasanu si Vali Badoi, ambii de la Rapid, si ca nu se teme de faptul ca ar putea intra in concurenta cu Steaua pentru transferul celor doi. "Steaua poate sa le ofere satisfactie doar la nivel sportiv, pentru ca se apropie pe undeva de finalul carierei lor si poate sa le ofere in plus o participare in Liga Campionilor. Asta e plusul cu care poate sa vina Steaua. In rest, oferta noastra nu poate fi ajunsa din urma de Steaua. Din nici un punct de vedere Steaua nu poate sa ofere mai mult ca noi. Singurul lor avantaj este o participare mai consistenta in cupele europene, la acest capitol am putea pierde", a explicat Iancu. Acesta a refuzat sa faca publica suma pe care este dispus sa o plateasca pentru aducerea celor doi la Poli, multumindu-se sa afirme ca este vorba despre "o oferta serioasa". Iancu a admis ca nu ii poate contacta pe jucatori, intrucat acestia se afla sub contracte cu Rapid, dar ca spera ca George Copos sa vanda. "Atata timp cat Rapid isi mentine pozitia si spune ca cei doi sunt sub contract si ca are nevoie de ei, mai mult decat a afirma ca ii dorim nu vom face. Ei sunt monitorizati de clubul nostru de ceva timp, iar daca Rapid este dispus sa se dispenseze de ei, atunci vom demara discutii cu clubul mai intai pentru ca sunt jucatori sub contract. Totul depinde de clubul Rapid", a spus boss-ul de la Poli. Giulestenii nu au dorit sa comenteze aceasta varianta, temandu-se ca ar putea fi o diversiune inaintea finalei de Cupa Romaniei, de pe 26 mai, iar banatenii ar incerca sa destabilizeze doi jucatori esentiali in echipa lui Razvan Lucescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.