Fundasul stelist a declarat ca nu stie ce a fost in mintea suporterilor atunci cand au cerut demisia lui Olaroiu doar pentru ca acesta l-a trimis in teren pe Ov. Petre, desi fanii cereau introducerea mijlocasului brazilian Elton.
"Este o victor
Fundasul stelist a declarat ca nu stie ce a fost in mintea suporterilor atunci cand au cerut demisia lui Olaroiu doar pentru ca acesta l-a trimis in teren pe Ov. Petre, desi fanii cereau introducerea mijlocasului brazilian Elton.
"Este o victorie importanta. Mai avem doua meciuri si sper sa ne indeplinim obiectivul. Sunt sigur ca suporterii isi vor intoarce fetele catre nea' Gigi si totul va fi OK. Nu pot sa inteleg asa ceva, nu stiu ce a fost in capul lor cand au scandat <<Demisia>>", a spus Goian. La randul sau, V. Iacob, care a marcat doua goluri in meciul cu FC National, este bucuros ca in ultimele meciuri a reusit sa inscrie de mai multe ori. "Pana acum spuneati ca nu mai dau gol de un an si jumatate, iar acum nu ma mai opresc. E bine. Important este ca am obtinut cele trei puncte pentru indeplinirea obiectivului si sa jucam din nou in grupele Ligii Campionilor. Nu este o situatie placuta nici pentru noi, ne-ar placea mai mult sa-i auzim pe suporteri ca ne incurajeaza, nu este chiar placut sa auzim astfel de scandari", a spus Iacob, facand referire si la atitudinea galeriei steliste. Dica a spus ca la scorul de 3-0 era normal ca Steaua sa joace si pentru spectacol: "A fost un meci destul de greu. Dupa ce am marcat, FC National a avut cateva ocazii si datorita lui Cernea am reusit sa tinem acel 1-0. Am intrat la 3-0 si era normal sa facem putin spectacol. Patronul tot ce a facut a facut spre binele Stelei. Din cate stiu si-a pus si fularul Rapidului. Probabil ca o gluma". Paraschiv, capitanul Stelei in lipsa lui Radoi, accidentat, a declarat ca nu intelege atitudinea suporterilor si a mentionat ca inca se mai teme ca "ros-albastrii" ar putea pierde locul doi, ocupat in prezent. "Mai sunt doua etape, diferenta e de numai doua puncte si normal ca ne mai temem. Diferenta e mica. E presiune pe antrenor, dar important este ca in acest moment noi jucam bine. La primul meci din Liga Campionilor sper ca suporterii sa se comporte altfel si sa ne incurajeze", a mai spus Paraschiv. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.