Disputa dintre fanii stelisti si boss-ul din Ghencea a continuat si la meciul din Cotroceni. Dupa ce a aflat ca suporterii au imprastiat manifeste in Bucuresti, in care se cerea contestarea dura a lui, Gigi Becali a incercat sa cumpere toate cele
Disputa dintre fanii stelisti si boss-ul din Ghencea a continuat si la meciul din Cotroceni. Dupa ce a aflat ca suporterii au imprastiat manifeste in Bucuresti, in care se cerea contestarea dura a lui, Gigi Becali a incercat sa cumpere toate cele 9000 de bilete puse in vanzare de FC National. Refuzul lui Iacov, seful "bancarilor", a facut ca aproape 6000 de fani ai "militarilor" sa fie prezenti la meciul de duminica seara. In aceste conditii, Gigi Becali a venit la stadion insotit de 40 de persoane apropiate de Catalin Zmarandescu, seful garzilor de corp ale patronului stelist.
Gigi Becali a ajuns la arena din Cotroceni cu aproximativ 35 de minute inainte de inceperea meciului si a achizitionat aproximativ 80 de bilete la tribuna I, pentru care a platit 500 de euro si pe care le-a impartit apoi la poarta stadionului. Suporterii stelisti au luat loc la tribuna a II-a, iar galeria, formata din aproximativ 3000 de persoane, a continuat sa scandeze impotriva lui Gigi Becali, reprosandu-i atitudinea de la meciul Dinamo - CFR Cluj, din etapa a 31-a. Galeria stelista a scandat, printre altele, "Becali, mars la Dinamo!", "Becali, pleaca din Ghencea!", "Steaua suntem noi", "Becali, esti o mizerie!", "Nu ne vindem pentru bani, nici la caini nici la tigani" si "Locul doi nu e pentru noi!". La intrarea echipelor pe teren, suporterii stelisti au scandat trivialitati impotriva lui Gigi Becali si au strigat: "Auh! Auh! Auh", afisand doua mesaje, "Mars la Dinamo!" si "Pleaca din Ghencea!", fiecare litera fiind scrisa pe tricoul cate unui suporter. In tribuna a II-a a fost prezent si fostul lider al galeriei steliste, Jean Pavel, impreuna cu factiunea Stil Ostil, cea care ia loc in peluza a II-a a Stadionului "Steaua". Galeria Stelei a cerut in repetate randuri introducerea in teren a mijlocasului brazilian Elton, aflat pe banca de rezerve. De asemenea, s-a scandat numele fostului fotbalist al Stelei, Marius Lacatus, dar si cel al lui Adrian Neaga, jucator despre care s-a spus ca ar putea reveni in Ghencea in vara. Galeria ros-albastrilor a cerut demisia lui Olaroiu si a scandat "Oli, Oli, lasa-ne!" dupa ce tehnicianul stelist l-a introdus in teren pe Ov. Petre, desi suporterii cereau intrarea lui Elton. In pauza meciului, Gigi Becali a iesit din loja pe scara de acces, iar la aparitia sa galeria i-a cerut din nou sa plece la Dinamo. "Lasa-i sa strige pana maine daca vor. Daca atat ii duce mintea pe ei...", a replicat Gigi Becali. Finantatorul stelist a primit de la un suporter un fular cu Steaua pe care si l-a pus la gat, gestul fiind aplaudat de o parte a suporterilor, dar huiduit de galerie, care a scandat "Gigi comunistul!", ceea ce a starnit hohotele de ras ale patronului ros-albastrilor. Tot in pauza, Gigi Becali a dat numeroase autografe pe fulare, dar si pe camasa unui suporter. Un alt spectator i-a cerut sa se semneze pe buletinul sau de identitate, dar Gigi Becali a ras si a refuzat.
Locul doi de la Dumnezeu!
Dupa meci, Gigi Becali a declarat ca este bine ca suporterii il iubesc pe Elton, insa nu crede ca acestia trebuie sa ceara demisia lui Olaroiu atunci cand nu-l foloseste pe brazilian. "Elton este un jucator talentat, e distractie, ne distram cu el. Suporterii il iubesc pe Elton, foarte bine, nu e nimic rau in asta, dar nu trebuie sa plece Oli. Ce sa facem acum? Sa-i pun pe ei sa antreneze echipa?", a spus Gigi Becali, care a comentat si faptul ca pe tot parcursul meciului galeria Stelei a scandat trivialitati la adresa sa si i-a cerut sa plece de la club. "Sunt unii fanatici carora nu ai ce sa le faci. Ii inteleg si pe ei, dar injuraturile alea nu le mai inteleg. Decat sa ma injure asa, mai bine sa ma injure la televizor, sa sparga televizoarele, e mai bine. Imi cer sa plec din Ghencea? E parerea lor, n-am nici o problema, dar injuraturile alea nu-mi convin, pentru ca am si eu fetele, nevasta la televizor", a declarat Gigi Becali. Acesta a mentionat ca nu regreta faptul ca la meciul Dinamo - CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 31-a, a fluturat un fular al rivalei. "Fotbalul e un ambasador al prieteniei si al pacii, nu al urii, al scandalurilor, al discriminarii sau al chestiilor astora bagabontesti! Sa-mi para rau ca am facut un gest de simbol al pacii? Daca ar juca Italia cu echipa nationala ce ar insemna? Sa inceapa un razboi, bombe atomice ca a batut Romania? Sau: ma intalnesc cu Ramon Calderon, eu iau fularul lui Real Madrid, eu i-l dau pe al Stelei. Ar trebui acum sa nu le mai luam, sa ne certam, sa ne luam la bataie cu Calderon? Ei sunt fraieri, ca Dumnezeu a dat locul doi Stelei. E ideal sa mai jucam un tur preliminar, ca sa mai facem puncte cu o echipa mai slab cotata. Dumnezeu a zis: <<Vrei campionatul? Nu, ia locul doi, ca sa mai faci si niste puncte>>", a declarat Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.