Nici nu s-a terminat bine gala Eurovision ca scandalurile au inceput sa curga. Elena Temnikova, componenta trupei Serebro, o acuza pe Marija Serifovic, castigatoarea concursului Eurovision, de hartuire sexuala, citeaza topnews.ru. SOCATE.

Nici nu s-a terminat bine gala Eurovision ca scandalurile au inceput sa curga. Elena Temnikova, componenta trupei Serebro, o acuza pe Marija Serifovic, castigatoarea concursului Eurovision, de hartuire sexuala, citeaza topnews.ru. SOCATE. Marina Lizorkina, ocupanta locului trei cu trupa Serebro, in cadrul Eurovision, se arata socata de evenimentele prin care a trecut in timpul finalei de la Helsinky. Totul a inceput in momentul in care i-au fost furati pantofii. "Nici prin cap nu mi-a trecut ca cineva avea nevoie de pantofii mei. Eram pur si simplu socata", spune cantareata. Apoi, garderoba solistei Elena Temnikova a fost violata de persoane necunoscute. " Nici fetele nu au observat la inceput ca cineva intrase in garderoba noastra. Insa ne-am dat seama ca cineva are un dinte impotriva trupei in momentul in care am observat ca peretii erau murdari de cerneala, iar pe scaune era pus clei pentru lemn. Am apucat sa ma asez pe scaun. Abia apoi mi-am dat seama si a trebuit sa ies pe scena cu rochia murdara. Acesta este un act de vandalism pe care eu nu-l inteleg", a povestit vedeta. Max Fadeev, impresarul trupei, considera totul "un vandanism care nu-si are locul la astfel de evenimente". Totul culmineaza cu acuzele pe care Temnikova le aduce castigatoarei competitiei, Marija Serifovic. Aceasta este acuza de hartuire sexuala: " Tot timpul mi-a facut avansuri sexuale. Eram socata de comportamentul ei si nu imi ramanea decat sa-i spun: fuck you!" - a tunat rusoaica. Ea a fost completata de Fadeev care a conchis intr-un mod sarcastic: a€žSincer vorbind, la inceput nici nu am inteles daca ea este femeie sau barbat!"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.