Scriitoarea britanica J. K. Rowling a marturisit ca planuieste sa scrie o a opta carte din seria "Harry Potter", in interes caritabil, desi cel de-al saptelea volum, care va fi lansat in vara, va pune capat aventurilor celebrului vrajitor. J. K. Rowl
Scriitoarea britanica J. K. Rowling a marturisit ca planuieste sa scrie o a opta carte din seria "Harry Potter", in interes caritabil, desi cel de-al saptelea volum, care va fi lansat in vara, va pune capat aventurilor celebrului vrajitor. J. K. Rowling, 41 de ani, a anuntat pe site-ul sau de internet: "Este posibil sa scriu o carte in interes caritabil, un fel de enciclopedie a lumii pentru care sa folosesc tot materialul care nu a aparut in celelalte carti". Aceasta carte ar permite fanilor sa intre mai adanc in lumea lui Harry Potter si a prietenilor sai si sa cunoasca detalii care nu au fost incluse in romanele anterioare devenite bestseller-uri.
Rowling a scris deja doua carti de referinta pentru lumea lui Harry Potter, "Quidditch Through The Ages" ("Vaj-hatul de-a lungul timpului") si "Fantastic Beasts And Where To Find Them" ("Animalele fantastice si unde le poti gasi"). Aceste carti au fost vandute pentru peste 15 milioane de lire sterline, bani care au fost donati fundatiei caritabile britanice Comic Relief. Ultimul volum din seria Harry Potter, "Harry Potter and the Deathly Hallows", va fi lansat pe piata pe 21 iulie. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.