Gloria - Infuzie de hituri intr-o duminica de mai  Caldura mare, etapa de campionat la fotbal, duminica, 13. Toate aceste "coordonate" au dus la o mica adunare pentru regina muzicii disco - Gloria Gaynor. Doar aproximativ 2.500 de oameni s
Gloria - Infuzie de hituri intr-o duminica de mai  Caldura mare, etapa de campionat la fotbal, duminica, 13. Toate aceste "coordonate" au dus la o mica adunare pentru regina muzicii disco - Gloria Gaynor. Doar aproximativ 2.500 de oameni s-au strans la spectacol. Putini, dar buni! La cei 58 de ani, Gloria Gaynor da clasa multor cantareti in floarea varstei (artistice). O ora si jumatate, fara nici o pauza, The Queen s-a plimbat pe portativ cu o lejeritate de invidiat. Aveai impresia ca mimeaza actul artistic, fara sa depuna nici un efort.   INCREDIBIL! Desi au fost destul de putini, spectatorii s-au lasat (de bunavoie) dirijati de artista. Au cantat cu totii in cor de la mi-mi-mi pana la "I will survive". Din randul trei (locul pe care l-a primit in sala), Liana Stanciu a fost un fel de backing-vocals pentru Gloria, interpretand cu elan toate hiturile. Mioara Mantale, Bogdan Olteanu (cu sotia), Aura Urziceanu (cu sotul), Cristian Topescu (cu sotia si cu fiul), Iuliana Marciuc, Monica Tatoiu au ascultat o regina.   Echipa lui Florin Ionescu a asigurat sonorizarea concertului. Pe ici pe colo, prin partile esentiale, calitatea sunetului a lasat mult de dorit. Florin a urcat pe scena la pupitrul tehnic pentru a superviza totul personal. Dupa ce problemele s-au rezolvat, acesta a inceput sa faca poze, spre disperarea fotoreporterilor care nu aveau voie sa urce pe scena.   Reverenta pentru Gloria Gaynor. Regina a ridicat Sala Palatului in picioare si a facut-o sa danseze pe ritmurile nemuritorului "I will survive". Pana la sfarsitul anului, Gloria va sustine in cadrul turneului sau mondial concerte in Miami - Florida (Dolphin Stadium, 9 iunie), Paris (Disneyland, 29 iunie, si Caroussel du Louvre, 11 octombrie), Italia (Bordighera Jazz & Blues, 31 august, si Narni Black Festival, 1 septembrie) si Polonia (Foorest Opera - Sopot Festival, 2 septembrie).  Fara fite "Pretentiile" gastronomice ale marii artiste au fost: cafea decofeinizata proaspat rasnita si fierbinte, ceai de plante, miere, lapte proaspat si zahar, suc de portocale proaspat, cutii cu bauturi racoritoare, gheata, platouri cu somon fumé, mezeluri, branzeturi, masline, fructe, paine integrala.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.