Pana si Bulgaria si Republica Moldova ne-au luat-o inainte la Eurovision, acolo unde am fost reprezentati de marea trupa Todomondo. Formatia asta era programata pe pierdere inca inainte de ajunge la Helsinki. De asemenea, si Dan Manoliu, seful delega
Pana si Bulgaria si Republica Moldova ne-au luat-o inainte la Eurovision, acolo unde am fost reprezentati de marea trupa Todomondo. Formatia asta era programata pe pierdere inca inainte de ajunge la Helsinki. De asemenea, si Dan Manoliu, seful delegatiei tarii noastre, este la fel de enervant, ba chiar mai enervant decat prevede legea, cu explicatiile sale penibile, cum ca rezultatul Romaniei a fost mai slab decat meritam! Ne enerveaza ca cica s-a deschis sezonul estival, dar nu e nici o terasa pregatita, telegondola nu  functioneaza, hotelurile sunt vraiste, iar "jmecherii" cu masini de fite circula nestingheriti pe contrasens. Pe vremea atat de frumoasa care a fost ieri nu ne-a enervat nimic mai mult decat faptul ca am fost nevoiti sa lucram!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.